Luluswardrobe.se ägs och drivs av X-products Aps, verksamhetens registreringsnummer är 28330375, Molevej 17a, 6430 Kruså, Danmark.

För att kunna beställa på shoppen måste du ha fyllt 18 år.

För att kunna göra ett köp via luluswardrobe.se måste du acceptera villkoren. Genom att acceptera villkoren förbinder du dig att följa villkoren i sin helhet, samt godkänner att du tagit del av informationen om personuppgifter och samtyckt till användningen av personuppgifter och cookies enligt luluswardrobe´s Integritetspolicy,

Avtal om köp ingås så snart du mottagit en orderbekräftelse från Lulu’s Wardrobe. Om vi av någon anledning inte kan skicka din beställning meddelar vi alltid dig via mail eller telefon.

Beställningar skickas så snart som möjligt och dsu får dina varor inom 2-5 arbetsdagar.

Din order skickas till ditt närmaste utlämningsställe.

Så här handlar du på luluswardrobe.se:

  1. Hitta den eller de varor som du vill ha och lägg dem i korgen
  2. Gå sedan till kassan
  3. Ange din egen adress och eventuell en annan leveransadress
  4. Välj fraktmetod och betalningsmetod
  5. Kontrollera att den angivna informationen är korrekt och bekräfta din beställning och våra leveransvillkor
  6. När beställning är gjord får du en automatisk orderbekräftelse till den angivna e-postadressen.

Vid beställning via luluswardrobe.se gäller de priser som anges på Sajten. Priser anges i svenska kronor och är inklusive moms. Priserna inkluderar inte betalnings- och fraktavgifter, som anges separat.

 Har du en tvist som gäller vår webshop? Tveka inte att ta kontakt med oss på: kontakt@luluswardrobe.dk så skall vi se till att hjälpa dig och lösa detta. Har du en tvist gällande vår webshop som du önskar ta vidare, klicka på denna länk till EU´s Online dispute Resolution (ODR): http://ec.europa.eu/consumers/odr/