Skip to content

alltid -40-80% året runt handplockad märken ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ TRUST PILOT Snabb leverans Fri frakt over 1.000,-

alltid -40-80% året runt handplockad märken ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ TRUST PILOT Snabb leverans Fri frakt over 1.000,-

Lulus Wardrobes integritetspolicy

Lulus Wardrobe (X-products Aps), med organisationsnummer 28330375, nedan kallad Lulus Wardrobe, är ansvariga för behandlingen av dina personuppgifter.

I dina kontakter med oss på Lulus Wardrobe behandlar vi personuppgifter om dig.

Din integritet är viktig för oss. I vår Integritetspolicy har vi sammanställt hur vi använder informationen vi har om dig och hur vi arbetar för att skydda din integritet i enlighet med GDPR

Om du har några frågor angående behandlingen av dina personuppgifter är du välkommen att kontakta oss på Lulus Wardrobe – du når oss enklast på kontakt@luluswardrobe.dk. 

Var behandlar vi dina uppgifter?
Vi behandlar dina personuppgifter för att:

- administrera ditt köp när du handlar hos oss 

 - ger en smidigare köpupplevelse nästa gång du handlar hos oss

- vår reklam kan visas för besökare som är intresserade av våra produkter på exempelvis Facebook, instagram, Google samt andra partners webbplatser och vid e-postmeddelanden. Cookies gör det möjligt att visa annonser baserat på tidigare surfbeteende.

- ta fram anpassade och för dig relevanta erbjudanden baserat på din köphistorik och de varor som du har visat ditt intresse för.

- erbjuda funktionalitet på hemsidan så att den är så användarvänlig som möjligt.


Skydd av dina personuppgifter?

Både vår it-system och vår interna rutiner är framtagna för att skydda sekretessen, integriteten och tillgången till dina personuppgifter.

Endast behörig personal behandlar och har tillgång till identifierbara personuppgifter hos Lulus Wardrobe och vi använder dem endast för de ändamål som vi har redovisat i vår policy.


Vad händer om du inte tillhandahälla dina personuppgifter till oss?

För att det ska vara möjligt att ingå avtal med Lulus Wardrobe förutsätter det att du tillhandahåller vissa personuppgifter till oss. Om du inte tillhandahåller de personuppgifter som är nödvändiga för att vi ska kunna fullgöra vårt avtal med dig kan vi t.ex. inte leverera dina varor.

Vilka kan få tillgång till dina personuppgifter?
Dina personuppgifter behandlas som utgångspunkt endast av Lulus Wardrobe.

Lulus Wardrobe kan även komma att lämna ut dina personuppgifter till tredje part. Som exempel på tredje parter till vilka vi kan komma att lämna ut dina personuppgifter kan nämnas speditörer (leverans av dina varor), samarbetspartners för marknadsföring (facebook, instagram, Google ads etc), kreditupplysnings- eller inkassobyråer för kreditupplysningskontroller Om du gör ett köp på kredit kan vi även komma att lämna ut dina personuppgifter till Klarna. Samtliga dessa aktörer är självständigt ansvariga för sin behandling av dina personuppgifter.

Hur kan jag hantera mina personuppgifter?
Du kan när som helst välja att ändra din personliga information. Du kan antingen göra detta själv om du har en användare i onlinebutiken eller kontakta oss för hjälp.

- Om du vill ha tillgång till din personliga information har du rätt att begära den.
- Om du vill att dina personuppgifter ska korrigeras har du rätt att begära det
- Om du vill ta bort din personliga information har du rätt att göra det så länge vi  inte är lagligt skyldiga att spara den.
- Om du begränsar behandlingen av dina personuppgifter har du rätt att begära det. Du kommer att få information från oss om vi gör korrigeringar eller tar bort din personliga information eller om vi begränsar behandlingen.
- Du har möjlighet att kräva att din personliga information lämnas i ett strukturerat, vanligt använt och maskinläsbart format och att ta informationen med dig till ett annat företag. Detta gäller endast information som du aktivt har tillhandahållit.
- Du har rätt att meddela oss om du tror att vi inte behandlar din personliga information korrekt.


KUNDSERVICE

Kontakt@luluswardrobe.dk